Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Haziran 2016 - 16:13 Yorum: 0

Haliliye’de Yoğun İlaçlama Çalışması

Haliliye Belediyesi ilaçlama birimi, sinek ve haşerelerle mücadelede başlattığı ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Haliliye’de Yoğun İlaçlama Çalışması

Haliliye Belediyesi ilaçlama birimi, sinek ve haşerelerle mücadelede başlattığı ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Haliliye Belediyesi ilaçlama birimi, ilaçlama çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde periyodik olarak sürdürüyor. Fevzi Demirkol'un talimatıyla Ramazan ayı boyunca ilaçlama çalışmalarını sürdüren ekipler, sinek ve haşere ile mücadeleyi iki vardiya halinde yapıyor. Sinek ve haşerelerin yoğun olarak bulunduğu dere yatakları, ahırlar ve ağaçlık alanlarda, dört farklı ilaçlama metodu kullanan ekipler, Ramazan ayı nedeniyle vatandaşların gece geç saatlere kadar dışarıda bulunmasından dolayı çalışmalarını sabah saatlerine kadar devam ettiriyor.

Dumanlama, sırt atomizeri, sırt pompası ve araçla ULV sitemi kullanılarak devam eden ilaçlama çalışmaları, ilçe genelindeki merkez mahallelerin yanı sıra, kırsal mahallelerde de sürdürülüyor. İlaçlama çalışmalarının her gün aralıksız olarak sürdüğünü ifade eden Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, çalışmalar nedeniyle Demirkol'a ve ilaçlama ekibine teşekkür etti.

İlaçlama çalışmalarının yerinde yapıldığını belirten vatandaşlar da Demirkol'a teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber