Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mayıs 2018 - 15:18 Yorum: 0

Halk Eğitim Kursuna nakış ve kumaş desteği

Arguvan Çakmak Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Arguvan ilçe Halk Eğitim Müdürlüğünde açılan kursa dikiş, nakış ve kumaş...

Halk Eğitim Kursuna nakış ve kumaş desteği

Arguvan Çakmak Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Arguvan ilçe Halk Eğitim Müdürlüğünde açılan kursa dikiş, nakış ve kumaş desteğinde bulunuldu.

Arguvan İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından el sanatları alanında kadınlara yönelik açılan meslek kursuna İstanbul'da faaliyet gösteren Malatya Arguvan Çakmak Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından yardımda bulunuldu. Dikiş, nakış ve kumaş olarak yapılan yardımla ilgili bir açıklamada bulunan dernek başkanı Doğan Çiftçi, kurslarda el emeği göz nuru dökülerek çok önemli eserlerin ortaya çıkacağını ifade ederek kursların kadınlara büyük yarar sağlayacağını söyledi.

Arguvan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Uyar ve kurs hocası Sattı Lule ise derneğe yaptıkları yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Halk Eğitim Kursuna nakış ve kumaş desteği

Halk Eğitim Kursuna nakış ve kumaş desteği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber