Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:23 Yorum: 0

Halk Eğitim Merkezi Müdürleriyle İstişare Toplantısı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altıner, halk eğitim müdürleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürleriyle İstişare Toplantısı

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altıner, halk eğitim müdürleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Otelin salonunda gerçekleştirilen toplantıya Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altıner, Daire Başkanı Ersan Ulusan, Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Adıyaman Halk Eğitim Müdürü Aziz Özbilgiç, ilçe halk eğitim müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza Altıner ise, 7'den 70'e halk eğitim merkezlerinin sorumluluk alanında olduğunu kaydetti.

Ali Rıza Altıner, "Halk eğitim merkezlerinin yapması gereken olumlu ne var ise sonuna kadar yanınızdayız. Hayırlı güzel işlerde sizinle beraberiz. 7'den 70'e herkes bizim sorumluluk alanımızdadır. Açtığımız kurslar, güzel programlar ilgi çekiyor. En önemlisi de toplumda da böyle bir ihtiyaç var. Toplumumuzun daha bilgili, daha kültürlü, daha sanatsal değerlerimizi yaşatma konusunda, estetiğimizi, kültürümüzü, değerlerimizi gelecek kuşaklara taşınma konusunda elimizden geleni yapmaya hazırız. Geleceğin kültür elçileri olduğumuzu bilerek, bu düşünce ile hareket etmek durumundayız. Eğer burada öğrenip, öğretip, geleceğe taşıma konusunda gevşek davranırsak gelecek nesillere ihanet etmiş oluruz. Hayat boyunda hizmet edenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplantı daha sonra halk eğitim merkezlerinin yaptıkları çalışmaların gösterildiği sunumlar ve fikir alışverişiyle devam etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber