Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mayıs 2016 - 15:18 Yorum: 0

Halk Eğitim Merkezi’nde Yıl Sonu Sergisi

Adıyaman'ın Sincik Halk Ei Merkezi Müdürlüğü tarafından 2015-2016 yılı içerisinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerler tarafından yapılan ürünler,...

Halk Eğitim Merkezi’nde Yıl Sonu Sergisi

Adıyaman'ın Sincik Halk Ei Merkezi Müdürlüğü tarafından 2015-2016 yılı içerisinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerler tarafından yapılan ürünler, yıl sonu sergisinde görücüye çıktı.

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü binasındaki açılan karma sergiye Sincik ilçe Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Özel İdare Müdürü Ali Ayaz, Mal Müdiresi Canana Barutçu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Dağ, Yazı İşleri Müdürü Abdullah Kavak, usta öğreticiler, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergideki çalışmaları yakından inceleyen Kaymakam Zafer Sağ, ve beraberindekiler, kurs öğretmen ve öğrencilerinden bilgi aldı.

Kaymakam Sağ, "İnsan emeğinin olduğu her faaliyetin, her sanat ve zanaatın çok değerli olduğunu, burada yapılan el emeği göz nuru çalışmaların kişisel gelişim ve sosyo-ekonomik açıdan önem arz etti. İlçe genelinde açılan kurslarda eğitim veren usta öğreticilere ve kursiyerlere emeklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

Halk Eğitim Merkezi’nde Yıl Sonu Sergisi

Halk Eğitim Merkezi’nde Yıl Sonu Sergisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber