Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Ağustos 2016 - 15:58 Yorum: 0

Halk eğitim müdürlüğüne usta öğretici başvuruları başladı

2016-2017 Eğitim öğretim yılında Adıyaman Halk Eğitim Müdürlüğü'nde kurslarda görev almak isteyen öğretmen ve usta öğreticileri başvuruları başladı.

Halk eğitim müdürlüğüne usta öğretici başvuruları başladı

2016-2017 Eğitim öğretim yılında Adıyaman Halk Eğitim Müdürlüğü'nde kurslarda görev almak isteyen öğretmen ve usta öğreticileri başvuruları başladı.

Adıyaman Halk Eğitim Müdürü Aziz Özbilgiç, öğretmen ve usta öğreticilerin başvurusunun başladığını belirterek, başvuru şartlarını açıkladı.

Aziz Özbilgiç, "Kurumumuz bünyesinde açılacak genel kültürel ve mesleki teknik kurslarında görev almak isteyen öğretmen/usta öğretici başvuruları 29 Ağustos-21 Eylül 2016 tarihleri arasında alınacaktır. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında kurumumuz bünyesinde açılacak genel kültürel ve mesleki teknik kurslarında görev almak isteyen öğretmen/usta öğretici başvuruları 29 Ağustos-21 Eylül 2016 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuru yapmak isteyenlerin müdürlüğümüze şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacak olup, belgesi eksik olan başvurular geçersiz olacaktır.Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacak olup,başvuru süresi içinde başvurusunu yapmayanlara 2016-2017 eğitim öğretim yılında hiçbir şekilde kurs açılmayacaktır. 2016-2017 Eğitim öğretim yılında açılacak kurslarımız, sadece kamu kurum ve kuruluşlarda, özel sektör kurum ve kuruluşlarda, ayrıca sivil toplum kurumlarında açılabilecektir" dedi.

Kurslar için başvuru yapanlar halk eğitim müdürlüğünün http://adiyamanhem.meb.k12.tr/ internet adresinden başvuru ile ilgili istenilen evraklar ile ilgili bilgi alabilecekleri öğrenildi.

Azil Özbilgiç, açık lise kayıtlarını başladıklarını ve 23 Eylül tarihinde son bulacağını aktardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber