Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2016 - 13:18 Yorum: 0

Halk Market 1’inci yaşında

Odunpazarı Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi göndermek yerine, ihtiyaç duydukları ürünleri kendilerinin seçmesini sağladığı sosyal...

Halk Market 1’inci yaşında

Odunpazarı Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi göndermek yerine, ihtiyaç duydukları ürünleri kendilerinin seçmesini sağladığı sosyal yardım modeli olan Halk Market, 1 yılı geride bıraktı.

"Yoksullukla Mücadele Günü" olan 17 Ekim 2015 tarihinde açılan Halk Market 1'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Kurulduğu günden bugüne kadar Halk Market'e bin 357 hane başvurdu. Yapılan değerlendirme ve tespit çalışmalarının ardından 496 hane her ay düzenli olarak Halk Market'ten yararlandı.

Halk Market'in 1'inci yılı ile ilgili açıklama yapan Halk Market yetkilileri, Kasım ayından itibaren ihtiyaç sahibi hane halkının 50 TL olan alışveriş limitinin 80 TL'ye çıkarılacağını duyurdu. Yetkililer, Halk Market'in yeni başvuruları da değerlendirerek yoluna devam edeceğini dile getirdi.

Halk Market 1’inci yaşında

Halk Market 1’inci yaşında

Halk Market 1’inci yaşında

Halk Market 1’inci yaşında

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber