Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2017 - 17:48 Yorum: 0

Halk oylamasına doğru...

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 16 Nisan referandumuna yönelik olarak Antalya'nın Alanya ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Halk oylamasına doğru...

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, 16 Nisan referandumuna yönelik olarak Antalya'nın Alanya ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

Anayasa değişikliğine ilişkin 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum öncesi Alanya'nın kırsalında çalışmalarına devam eden Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Burçaklar, Güney, Yenice ve Gözübüyük mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelip yaptığı görüşmelerde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni anlattı.

Yapılan referandum çalışmaları değerlendiren Sena Nur Çelik, tüm ilçelerde çok güzel çalışmalar yapıldığını söyledi. Milletvekilleri olarak Antalya'nın her köşesine dağılmış vaziyette olduğunu aktaran Çelik," Ben daha çok batı tarafını bitirip geldim. Artık Doğu tarafında çalışıyorum. Dün Gazipaşa'daydım, gerçekten çok güzel bir ortam vardı. Vatandaşlarımızın çok ilgili olduklarını ve bu değişikliğin içeriğini insanlar biliyorlar, ilgileniyorlar ve kafalarına takılanları soruyorlar. Sahadan aldığımız reaksiyonlar son derece güzel. İnsanlar 16 Nisan'ı sabırsızlıkla bekliyor" dedi.

"Daha güçlü bir Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz"

Daha demokratik bir sistem kurmak için sandığa gidileceğini ve sadece koalisyonları değil, 16 Nisan'da bütün darbeleri, 12 Eylül'leri, 28 Şubat'ları tarihe gömeceklerini vatandaşlara anlattığı belirten Çelik şöyle konuştu:" Bütün devletin kurumlarını, milletin emrine vereceğimizi anlatıyoruz. Aslında bu değişikliği bir cümle ile özetleyecek olursak, devletin kurumlarını milletin emrine vereceğiz. Böylece bütün kurumlar emin ellerde olacak. Hiç bir antidemokratik güç bu kurumları ele geçiremeyecek. Daha güçlü bir Türkiye'yi inşallah hep beraber inşa edeceğiz. İnsanlarda bu bilinci görüyoruz. Güzel bir sonuç bekliyoruz Antalya ve Alanya'mızdan" diye konuştu.

"Demokratik sistemi kuracağız"

CHP'nin yeni anayasada ki 18 maddeyi doğru anlatıp anlatmadığı ile ilgili soruya da cevap veren Çelik, "18 madde ile ilgili çok şey duyuyoruz. Tek ayakları üzerinde bir dünya yalan söylediklerini görüyoruz insanların. Bizler gittiğimiz yerlerde maddeleri tek tek anlatıyoruz. Vatandaşa hangi oyu vermeleri gerektiği ile ilgili hiç bir telkinde bulunmuyoruz. Çünkü biz milletimize güveniyoruz. Bizim görevimiz en doğru şekilde bu değişikliğin içeriğini vatandaşlarımıza anlatmak. İnsanlara bir şekilde korku salarak insanların bu değişikliğin içinde ne olduğunu anlamasını engellemeye çalışıyorlar ama vatandaş her şeyin çok farkında. 7 Haziran ve 15 Temmuz bizim gözümüzü açtı. Artık bu ülkede bir darbe istemiyoruz. Darbe üreten bir sistem istemiyoruz. Ekonomik kriz üreten bir sistem istemiyoruz. Biz sistem kuracağız. Çocuklarımıza bırakacağımız demokratik sistemi kuracağız. Vatandaşlarımızda kendilerine söylenen yalanlara inanmıyorlar zaten. Biz Hayırcılar ne söylüyor, biz ne söylüyoruz şeklinde bunların üzerinden gitmiyoruz. Biz vatandaşa kendi hayallerimizi anlatıyoruz. Diğer tarafların ne söylediklerini de açıkçası gündemimize almıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Referandum çalışmalarına Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık ve partililer eşlik etti.

Halk oylamasına doğru...

Halk oylamasına doğru...

Halk oylamasına doğru...

Halk oylamasına doğru...

Halk oylamasına doğru...

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber