Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:48 Yorum: 0

Halk Oylamasında Şampiyon ‘YEDAŞ’

2015/16 Avrupa İş Ödülleri'nin Halk Oylaması Kategorisi'nde Türkiye'yi temsil eden tek "Türk Şirketi" olan YEDAŞ, "Avrupa Halk Şampiyonluğu" unvanını...

Halk Oylamasında Şampiyon ‘YEDAŞ’

2015/16 Avrupa İş Ödülleri'nin Halk Oylaması Kategorisi'nde Türkiye'yi temsil eden tek "Türk Şirketi" olan YEDAŞ, "Avrupa Halk Şampiyonluğu" unvanını kazandı.

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, Avrupa'nın en iyi şirketlerinden biri olarak seçilmekten kesinlikle heyecan duyduklarını belirtti.

Yaklaşık 15 ay süren ve 32 Avrupa ülkesinde farklı sektörlere hizmet veren şirketlerin katılım sağladığı 2015/16 Avrupa İş Ödülleri (European Business Awards) Programı'nın gala gecesi İtalya'nın Milano Kenti'nde düzenlendi. Avrupa'daki "En İyi 11 İşletme'nin başarılarının taçlandırıldığı ödül gecesinde, Avrupa'da 678 şirketi, ülkemizde de 38 şirketi geride bırakan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), EBA-Halk Oylaması Kategorisi'nde "Avrupa Halk Şampiyonu" unvanına sahip oldu ve ülkemizin bayrağını İtalya'da dalgalandıran tek "Türk Şirketi" oldu.

227 BİN ÜSTÜNDE OY KULLANILDI

RSM tarafından desteklenen Avrupa İş Ödülleri Ödül Töreni'ne kazananlar şirketler ve liderleri, Avrupa büyükelçileri ve siyasi temsilcileri katıldı. YEDAŞ'ın ödülünü ise İnsan Kaynakları Müdürü Kerim Açıkalın aldı. Dünya genelinde 227 binin üzerinde oy kullanıldığı söyleyen European Business Awards (EBA) CEO'su Adrian Tripp, "Küresel iş sahnesinde lider oyuncu olarak Avrupa'nın zirvesine çıkan YEDAŞ'ı başarılarından dolayı kutluyorum. Avrupa İş Ödülleri'nin öncelikli amacı Avrupa çapında daha güçlü ve daha başarılı iş dünyasının gelişimini desteklemektir" dedi.

"PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Avrupa'nın en iyi şirketlerinden biri olarak seçilmekten kesinlikle heyecan duyduklarını belirten YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, "Avrupa İş Ödülleri programı Avrupa'nın saygın ve bir o kadar da zorlu yarışmalarından biri olarak kabul ediyoruz. Ülkemiz adına yarıştığımız Avrupa İşletme Ödülleri'nde 32 Avrupa ülkesini geçerek, ülkemizi Avrupa'da zirveye taşıdık ve övünç kaynağı olarak, "Avrupa Halk Şampiyonluğu" apoletini göğsümüze takmayı başardık. Bu anlamlı yolculukta kullandıkları oylarla Şirketimizi zirveye taşıyan, yüreğini, inancını ve samimiyetini ortaya koyan çok değerli paydaşlarımıza emek ve desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

HER BÜYÜKLÜKTEKİ ŞİRKET AVRUPA İŞ ÖDÜLLERİ'NE KATILABİLİYOR

Onuncu yılını kutlayan Avrupa İş Ödülleri, Avrupa'nın en büyük ve en önemli sektörler arası iş tanıma programı olarak lanse ediliyor. Yarışmaya her büyüklükteki şirket katılım sağlayabiliyor ve ücretsiz. Bu yıl tüm AB üyesi ülkeleri dışında ilk defa YEDAŞ'ın da aralarında bulunduğu Türkiye'den de şirketler ülkemizi temsil etti. Baskı, yayın ve sosyal medya üzerinden yaklaşık 20 milyon avro değerinde küresel medya getirisi üreten ve milyonlarca kişiye ulaşan Avrupa İş Ödülleri'nde, 763 bin üzerinde yeni ziyaretçi yarışma sırasında oylama yapabilmek için EBA web sitesine tıkladı. YEDAŞ'ın da yer aldığı Halk Şampiyonluğu Oylama Kategorisi'nde 227 binin üzerinde oy kullanıldı. Dünya çapında en büyük denetim, vergi ve danışmanlık ağı olan RSM, Avrupa İş Ödülleri'nin ana sponsorlarından biri.

Halk Oylamasında Şampiyon ‘YEDAŞ’

Halk Oylamasında Şampiyon ‘YEDAŞ’

Halk Oylamasında Şampiyon ‘YEDAŞ’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber