Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 19:23 Yorum: 0

Halk Oyunları Grup Yarışmaları sona erdi

KIRŞEHİR (AA) - Okul sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Gençler ve Yıldızlar Halk Oyunları Grup Yarışması tamamlandı.Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden...

Halk Oyunları Grup Yarışmaları sona erdi

KIRŞEHİR (AA) - Okul sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Gençler ve Yıldızlar Halk Oyunları Grup Yarışması tamamlandı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Aşıkpaşa Spor Salonunda düzenlenen ve 2 gün süren yarışma sonunda dereceye giren okullar belirlendi.

Okullarara ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü temsilcisi Eylem Dumruk ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş tarafından takdim edildi.

Yıldızlar Geleneksel düzenlemesiz dalda Sivas Kazım Karabekir Paşa Ortaokulu birinci, Sivas Recep Handan Ortaokulu İkinci oldu. Yıldızlar geleneksel düzenlemeli dalda Amasya Cumhuriyet Ortaokulu birinciliği elde etti.  

Gençler geleneksel düzenlemesiz dalda, Sivas Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci, Kayseri Aydınlık Evler Anadolu Lisesi İkinci sırada yer aldı. Gençler geleneksel düzenlemeli dalda Kayseri Aydınlıkevler Anadolu Lisesi birinci oldu.

Başarılı olan okullar, Türkiye finallerinde  mücadele edecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber