Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 26 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Halkapınar'da birleştirilmiş sınıf öğrencilerine kitap dağıtıldı

KONYA (AA) - Halkapınar Seydifakılı İlköğretim Okulu'nda birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören çocuklara Kaymakam Mehmet Kocabey hikaye kitapları dağıttı.Halkapınar Kaymakamlığı...

Halkapınar'da birleştirilmiş sınıf öğrencilerine kitap dağıtıldı

KONYA (AA) - Halkapınar Seydifakılı İlköğretim Okulu'nda birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören çocuklara Kaymakam Mehmet Kocabey hikaye kitapları dağıttı.

Halkapınar Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 'Kitapla Buluşma Vakti' projesi kapsamında gerçekleştirilen kitap dağıtım ve okul ziyaret programında, Halkapınar Kaymakam Mehmet Kocabey'e Milli Eğitim Müdürü Abidin Ünal, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Cömert de eşlik etti.

İlkokul öğrencilerini sınıflarında ziyaret eden Kaymakam Kocabey, öğrencilerle sohbet etti, onların isteklerini dinledi.

İlkokul öğrencilerine mutlaka kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerektiğine vurgulayan kaymakam Kocabey, öğretmenlerden bu konuda daha duyarlı olmalarını ve fedakarlık yapmalarını istedi.

Kocabey, öğrencilere hikaye kitapları dağıttı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber