Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Ekonomi 29 Haziran 2020 - 16:33 Yorum: 0

Halkbank, “Önce Halk, Sonra Bankayız” kampanyasıyla tüm kategorilerde lider oldu

Halkbank, ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın reklam yüzü olduğu "Önce Halk, Sonra Bankayız" sloganlı yeni reklam kampanyası ile Haziran aynın ilk yarısında...

Halkbank, “Önce Halk, Sonra Bankayız” kampanyasıyla tüm kategorilerde lider oldu

Halkbank, ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın reklam yüzü olduğu "Önce Halk, Sonra Bankayız" sloganlı yeni reklam kampanyası ile Haziran aynın ilk yarısında tüm kategorilerde zirveye oturdu. "Önce Halk, Sonra Bankayız" kampanyasının ilk reklam filmi, Ipsos araştırma şirketi tarafından yapılan Adwatch araştırmasının sonuçlarına göre hem tüm kategorilerde hem bankacılık ve finans kategorisinde iki hafta üst üste en çok hatırlanan reklam oldu. Başarısını üçüncü hafta da devam ettiren reklam filmi, bankacılık ve finans kategorisinin lideri olmayı sürdürdü. Halkbank, ilk üç haftanın İlk Akla Gelen, En Çok Hatırlanan ve En Çok Beğenilen reklam filmi sıralamalarında da zirvedeki yerini korudu. Kampanya, Halkbank'ı "En Çok Hatırlanan 10 Marka" listesinde açık ara farkla lider yaptı.

"Başarının anahtarı gerçekçilik ve samimiyet"

Halkbank'ın, ismini taşıdığı halka en iyi hizmeti sunabilmek için tüm kadrolarıyla sahada fedakârlıkla çalıştığını vurgulayan Halkbank Kurumsal İletişim Daire Başkanı Dr. Hasan Zeybek şunları ifade etti:

"Önce Halk, Sonra Bankayız kampanyası, Bankamızın 82 yıldır sahiplendiği misyonu ve sahadaki özverili çalışmasını yansıtan gerçekçi bir hikâyeye ve mesaja dayanıyor. Kampanya çalışmalarını başlatırken önceliğimiz, bankamızın sıcak ve samimi tavrını yansıtacak bir dil oluşturmaktı. Bu doğrultuda kampanyamızı, genç Halkbank çalışanının halkı tanıma ve bankacılığı öğrenme çatı hikâyesi üzerine kurduk. Kerem Alışık ve genç Halkbank çalışanı Ömer arasındaki diyalogla, Bankamız içinde 82 yıldır devam eden deneyim aktarımını ve Halkbank'ı nasıl geleceğe taşıdığımızı aktarmayı hedefledik."

En zor zamanlarda bile kredilendirme faaliyetlerine asla ara vermeyen Halkbank'ı tanımlayan sloganı belirlerken yine bankanın içine baktıklarını belirten Zeybek şöyle konuştu:

"Önce Halk, Sonra Bankayız bizim banka olarak ürün ve hizmetlerimizin içeriğini belirlerken akılda tuttuğumuz, öncelik verdiğimiz bir ilke. Halkımız da Bankamızın nasıl bir vizyon ve hassasiyetle çalıştığını bilsin istedik ve kendi aramızda kullandığımız bu ifadeyi slogan olarak seçtik. Reklam kampanyamızın bu kadar sahiplenilmesi ve beğenilmesinin nedeninin basit olduğunu düşünüyoruz. Başarının anahtarı, gerçekçilik ve samimiyet. Halkımız da kendi hikâyesini ekranda gördü, çok sevdi ve onu zirveye taşıdı."

Kampanya, Haziran'ın ilk haftası yüzde 8, ikinci hafta yüzde 8,8 hatırlanma oranı ile performans gösterdi. Halkbank, bankacılık ve finans kategorisinde ise ilk hafta yüzde 8, ikinci hafta yüzde 9,3 ile En Çok Hatırlanan 10 Marka listesinde zirveye oturdu.

Halkbank, “Önce Halk, Sonra Bankayız” kampanyasıyla tüm kategorilerde lider oldu

Halkbank, “Önce Halk, Sonra Bankayız” kampanyasıyla tüm kategorilerde lider oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber