Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Nisan 2014 - 17:54 Yorum: 0

Halkımız layık gördü ve görevlendirdi

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin 30 Mart’ta Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Hacı Uğur Polat’ı göreve seçilmesi dolaysıyla makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Halkımız layık gördü ve görevlendirdi

MALATYA - AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 30 Mart’ta Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Hacı Uğur Polat’ı göreve seçilmesi dolaysıyla makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Vekil Şahin’i ziyaretinde Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin ve Mehmet Çınar karşıladı.

Ziyarette konuşan Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Merkez İlçe Yeşilyurt Belediyesi’nin genç ve dinamik bir kadroyla işe başladığını, ortaya güzel işler çıkarılmasında bunun bir avantaj olacağına inandığını belirterek, bu ekibin mutlaka başarılı olması ve Yeşilyurt’u 2023’e hazırlaması gerektiğini söyledi.

Çok çalışmak ve örnek işler yapmak gerekliliğine dikkat çeken Vekil Şahin, bu başarının son dönemde Ak Parti’yi başarısız göstermek isteyen odaklara da büyük bir ders olacağını söyledi. Şahin daha sonra Başkan Polat ve Başkan Yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "30 Mart yerel seçimlerinde Halkımız büyük teveccüh göstererek bizleri bu göreve layık gördü ve görevlendirdi. Bundan sonra bizlere düşen sorumluluk, halkımızın bize gösterdiği teveccühü karşılıksız bırakmamak ve çok çalışma olacaktır. Onlara hizmet için uğraşacağız ve inşallah onların da destek ve katılımları ile Yeni Yeşilyurt’u modern ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hep birlikte kuracağız." diye konuştu.

BU ARADA MAZBATA TESLİM TÖRENİ DÜZENLECEK

30 Mart Seçimleri’nin ardından Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Hacı Uğur Polat düzenlenecek tören ile Belediye Başkanlığı mazbatasını alıyor.

Program: Mazbata Töreni

Tarih: 22 Nisan 2014

Yer: Kongre Kültür Merkezi

Saat: 15.00

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber