Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Siyaset 21 Nisan 2015 - 13:17 Yorum: 0

Halkın iradesi her şeyin üzerinde

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili adayları, İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Halkın iradesi her şeyin üzerinde

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya milletvekili adayları, İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarete; AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Taha Özhan, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci ile parti teşkilatı katıldı.

Kahtalı: Malatya’nın çehresi değişti

AK Parti heyeti adına bir konuşma yapan İl Başkanı Hakan Kahtalı, milletvekili adayları ile birlikte kurum ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ettiklerini belirterek, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti.

Kahtalı, “Belediyemiz her zaman için bizim ak yüzümüz oldu. Yaptığı çalışmalarla göğsümüzü kabartan büyük projelere imza attı. Huzurunuzda Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Malatya’nın çehresi değişti.  Yapılan makro projeler, ilimize renk katıyor. Bizleri ağırlamasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Çakır: Halkın iradesi her şeyin üzerinde

Seçim çalışmalarının huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise milletvekili adaylarına başarılar diledi. Halkın iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu belirten Başkan Çakır, “ Seçimler Malatya’da bugüne kadar istikrarlı ve huzurlu geçti. Şu anda seçim çalışmaları seviyeli bir şekilde devam ediyor.  Bu seçimlerin de huzur içerisinde geçmesi en büyük temennimiz. Halk, iradesini sandıkta gösterecek. Halkın iradesi her şeyin üzerindedir” dedi.

Milletvekillerimizle omuz omuza vereceğiz

Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’nın her noktasına daha kaliteli ve kalıcı hizmetler yapılması noktasında yoğun çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Çakır, seçilecek olan milletvekillerimizle omuz omuza vererek Malatya’ya hizmet edeceklerini söyledi. 

Çakır, “Her seçimden sonra yeni bir kalkınma döneminin başladığına şahit olduk. Mega projeler,  Türkiye’yi dünya ülkeleriyle yarışır hale getiriyor. Bu seçim sonrasında da hem ekonomik alanda, hem de diğer alanlarda büyük projelerle Türkiye’nin kalkınmasının hızlanacağı kanaatindeyim. Halkımızın oy kullanması, sandığa gitmesi çok önemli. Bugüne kadar Malatya, Türkiye ortalamasının üzerinde bir katılım gösterdi. İnşallah yine hemşerilerimiz sandıklara giderek, iradesini yansıtacaklar.

Bizler de yerel yönetim olarak seçilecek milletvekillerimizle omuz omuza vererek, Malatya’ya bir an önce daha büyük hizmetlerin gelmesi, büyük projelerin uygulanması için çalışacağız. Ben bütün milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Kendisi, ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber