Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Ağustos 2016 - 10:28 Yorum: 0

’Halkın mutluluğu bize güç veriyor’

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çarşı esnafı ve alış veriş yapmaya gelen vatandaşlarla ile bir araya geldi.

’Halkın mutluluğu bize güç veriyor’

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çarşı esnafı ve alış veriş yapmaya gelen vatandaşlarla ile bir araya geldi. Vatandaşlar, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç şehrin bütünlüğüne yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

'MAHALLE HALKI MUTLU'

Mahalle sakinlerinin hizmetlerden ve sosyal projelerden memnun olduğunu belirten çarşı esnafı ile vatandaşlarla, "Melikgazililer olarak her sabah temiz bir çevrede güne MERHABA diyoruz. Alt yapısı tamamlanan semtlerde her türlü kamu yatırımları mevcuttur. Kentsel dönüşüm ile şehrimiz adeta kabuk değiştiriyor. Bu değişim ve gelişim bizleri de olumlu etkiliyor. Melikgazi Belediyesi yatırımları ile hem farklılığımızı hissediyor hem de her yaş gurubu olarak doyasıya bu hizmetlerden yararlanıyoruz. Şehir dışından gelen misafirlerimiz şehrimize gıpta etmektedir. Taleplerimiz değerlendirilmekte ve yerine getirilmektedir. Bu da başkanımızın mahallelerle ve bizlerle ne kadar ilgili ve alakalı olduğunu gösteriyor" dediler

SİZLERİN MEMNUNİYETİ BİZİN İÇİN BİR BAKIMA ANKET SAYILIR

Mahalle sakinlerinin isteklerinin önemli olduğunu bu memnuniyetlerin bir bakıma anket sonucu saydıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Halkımıza hizmet için seçildik. Önemli olan öncelikle tespit etmek ve yerine getirmektir. Zamanında yapılmayan hizmet eziyete dönüşür. Bunun bilinçli ile yerine ve zamanında yatırım ve hizmeti yapıyoruz. Melikgazilileri 2023 hedefine taşıyoruz." dedi.

Melikgazi de yaşayan herkesin aynı hizmeti aldığını belirten Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugüne kadar hep halkın mutluluğu ve refahı için çalıştıklarını, halkın mutluluğun ekibime güç verdiğini sözlerine ekledi.

’Halkın mutluluğu bize güç veriyor’

’Halkın mutluluğu bize güç veriyor’

’Halkın mutluluğu bize güç veriyor’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber