Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mayıs 2016 - 06:58 Yorum: 0

Haluk Alıcık, Rıdvan Dilmen’i Ziyaret Edecek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulunun yarın İstanbul'a giderek Rıdvan Dilmen'i hastanede ziyaret edeceği öğrenildi.

Haluk Alıcık, Rıdvan Dilmen’i Ziyaret Edecek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulunun yarın İstanbul'a giderek Rıdvan Dilmen'i hastanede ziyaret edeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde ciddi bir sağlık sorunu olduğunu açıklayan spor yorumcu Rıdvan Dilmen bugün özel bir hastanede ameliyat oldu. Yaklaşık 4 saat süren ameliyatın ardından açıklama yapan Prof. Dr. Oktar Asoğlu, Dilmen'in sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Aslen Nazillili olan Rıdvan Dilmen'i, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın yarın uçakla İstanbul'a giderek, hastanede ziyaret edeceği belirtildi. Başkan Alıcık'a, çiçeği burnunda Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de eşlik etmesi bekleniyor.

AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Asoğlu, ameliyatın başarılı geçtiğini belirterek, "Boyunda yer alan sağ tarafta, bademcik dediğimiz bölgede bir hücresel dönüşüm şüphesi nedeniyle o bölge çıkartılmış yine koruyucu amaçlı bölgesel lenf bezleri temizlenmiştir. Ameliyatı çok başarılı geçmiştir. Yaklaşık 3 ya da 4 gün daha hastanemizde misafir olduktan sonra kendisi tekrar aranıza dönecek. Bu birkaç günlük süreç içerisinde patoloji raporları da elimize geçtikten sonra ek bir tedavi gerekip gerekmeyeceğine hastanemizde mevcut olan arkadaşlarımızla ortak toplantıda karar vereceğiz. Bugün için söyleyebileceğimiz şey, güzel bir ameliyat geçirdi. Kendisinin genel durumu oldukça iyi. Morali yerinde. Sevenleri yanından hiç ayrılmıyor. Kısa bir süre sonra da hastanemizden taburcu etmeyi planlıyoruz. Bölgesel lenf bezleri koruyucu amaçlı çıkartıldığı için yaklaşık olarak ameliyat bir buçuk iki saat civarında sürdü ama hastalar ameliyathaneye girdiği zaman belirli bir hazırlık safhası var, uyanma safhası var. Onları eklediğimiz zaman 3 buçuk-4 saate çıkıyor. Çok başarılı bir ameliyat geçirdi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber