Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 02 Eylül 2016 - 07:03 Yorum: 0

Haluk Alıcık’ın 5 Eylül mesajı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılını yayınladığı mesajla kutladı.

Haluk Alıcık’ın 5 Eylül mesajı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılını yayınladığı mesajla kutladı.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 5 Eylül'ün ulusal dayanışma ve bütünleşmeyi sağlayıp, millet olma sevincini yaşadığımız, ulusal onurumuzu koruma bahtiyarlığına eriştiğimiz tarihi günlerimizden birisi olduğunu söyledi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yayınladığı mesajında; "Tarihi boyunca esareti kabul etmeyen ve etmeyecek olan Yüce Türk Milleti atasına inanmış ve Büyük Komutanın "Söz konusu Vatan ise, gerisi teferruattır" düsturu ile kurtuluş mücadelesini başlatmıştır. Şehit olma pahasına esaret prangalarını parçalayarak, gelecek nesillerin hür ve bağımsız yaşamasını sağlayan ecdadımızın fedakârlıkları, hiçbir dünyevi nimetle kıyaslanmayacak kadar önemli ve değerlidir. Dün dökülen şehit kanlarının, çekilen çilelerin, verilen kayıpların hepsinin bugün bizim daha rahat ve huzurlu yaşamamız için yapılan eşsiz fedakârlıklar olduğu unutulmamalıdır" dedi.

Şehitlerimize olan vefa borcumuzu ödemek, gösterdikleri kahramanlıkları gelecek nesillere aktarmak ve beraberliğimizi güçlendirmek için kurtuluş mücadelemizde yaşanan olayların hafızalarımızda canlı tutulması gerektiğini ifade eden Başkan Alıcık, sözlerine şöyle devam etti: "Tarihinde bugüne dek birçok zafer kazanmış olan Türk Milletinin evlatları olarak bugün özgür ve bağımsız yaşadığımız bu topraklarda hürriyetimizi 94 yıldır coşku ile kutlamaktayız. Bu vesile ile Vatan topraklarını canları pahasına koruyarak bizlerin bu topraklarda hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan başta Kurtuluş Savaşımızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Onların aziz hatıralarının ve eşsiz fedakârlıklarının her zaman Türk gençliğine örnek olmasını diliyor. Tüm hemşerilerimin 5 Eylül Kurtuluş Bayramını kutluyorum"

Haluk Alıcık’ın 5 Eylül mesajı

Haluk Alıcık’ın 5 Eylül mesajı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber