Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ekim 2016 - 17:18 Yorum: 0

Ham petrol hırsızları suçüstü yakalandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ham petrol çalan şahıslar suçüstü yakalandı.

Ham petrol hırsızları suçüstü yakalandı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde ham petrol çalan şahıslar suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde BOTAŞ'a ait bor hattında basınç düşüklüğü fark eden görevliler durumu jandarma ve emniyet ekiplerine haber verdi. Bölgede inceleme yapan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, seyir halindeki 63 ZF 565 plakalı kamyonu şüphe üzerine durdurarak arama yaptı. Aramada, kamyonun kasasında yakıt deposu tespit edildi. Olayla ilgili sürücüyü gözaltına alan ekipler, elde ettikleri bilgiler doğrultusunda petrol borusunun delinerek ham petrol çalınan yerin Çeltik ve Başdeğirmen bölgesi olduğu belirlendi. Olay yerine giden ekipler, gözcü olarak bırakılan bir kişiyi daha gözaltına aldı.

Öte yandan şehir merkezinde şüphe üzerine 21 AG 563 plakalı aracı durduran ekipler, o araçta da bor hattını delmekte kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirdi. Olayla ilgili toplam 4 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber