Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Temmuz 2014 - 10:33 Yorum: 0

Hamamözü'nde şehit gaziler için iftar verildi

AMASYA (AA) - Hamamözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca  şehit ve gazi yakınlarına iftar verdi.İftarda konuşan Kaymakam Kadir Güntepe, bu yıl ikinci...

Hamamözü'nde şehit gaziler için iftar verildi

AMASYA (AA) - Hamamözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca  şehit ve gazi yakınlarına iftar verdi.

İftarda konuşan Kaymakam Kadir Güntepe, bu yıl ikinci kez düzenlenen iftar progmana katılan şehit yakınları ve gazilere teşekkür etti.

Kaymakamlık olarak her zaman yehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını belirten Güntepe, '' Sosyal yadıkmlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak  vatandaşlarımıza kol kanat germeye çalışıyoruz. Bu hizmetleri yapmak devletin lüksü değil asli görevidir. Çünkü sosyal devlette kimse sahipsiz değildir'' dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber