Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 05 Mart 2021 - 21:43 Yorum: 0

Hamdi Yılmaz: "Play-off’u hedefliyoruz"

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Herhangi bir zorlayıcı, katı defans yapmadık....

Hamdi Yılmaz: 'Play-off’u hedefliyoruz'

Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Herhangi bir zorlayıcı, katı defans yapmadık. Elimizden geldiği kadar oyunda kalmaya gayret ettik. Play-off'u hedefliyoruz. Ligin iyi takımlarından biriyiz" dedi.

TFF 1. Lig'in 25. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor ile 0-0 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, "Bugün oynadığımız maç çok önemliydi. İstanbulspor için de önemliydi. Her iki takım da play-off çizgisi üzerinde gayret ediyor. İstanbulspor'un maçlarına baktığımızda ikincilikte şansı var. Biz de galibiyet için oynadık. İstanbulspor da galibiyet için oynadı. Herhangi bir zorlayıcı, katı defans yapmadık. Elimizden geldiği kadar oyunda kalmaya gayret ettik. Futbolcularım iyi hazırlandı. Play-off'u hedefliyoruz. Ligin iyi takımlarından biriyiz. Kaybedilecek puanların telafisi olmadığı için her maçtan puan ve puanlarla çıkmak mecburiyetindeyiz. İçerdeki oynadığımız maçlarda talihsiz Samunspor maçını berabere bitirdik. Bu gayretin içerisinde olup, play-off'a kalmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber