Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 30 Haziran 2016 - 11:28 Yorum: 0

Hamilelik Döneminde Dökülen Saçlardan Korkmayın

Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı Ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, hamilelik ve emzirme sürecinde dökülen ve cansızlaşan saçların artık sorun olmadığını...

Hamilelik Döneminde Dökülen Saçlardan Korkmayın

Profesyonel Kalıcı Makyaj Uzmanı Ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, hamilelik ve emzirme sürecinde dökülen ve cansızlaşan saçların artık sorun olmadığını ifade ederek, "Saç simülasyonu adı verilen yeni yöntem saç derinize kıl kökü görünümü vererek, hoşlanmadığınız seyrek görünümden kurtulmanızı sağlar. Saç dipleri daha yoğun bir görünüm alır" dedi.

PRP destekli saç mezoterapisi uygulandığında cansız saç köklerinin uyarılarak canlı hale getirildiğini kaydeden Neslim Güngen, "Dökülme durdurulur. Bazı uygulamalarda beslenen kıl köklerinin tekrar canlanarak yeni saç oluşumuna yol açtığı da görülebilir. Hamilikte yada zaman içinde yüzümüzde oluşan lekeler artık kabusumuz olmaktan çıktı. Merkezimizde uygulanan formülü Neslim Güngen'e ait tek seanslık leke tedavisi kesin sonuç vermektedir. Cilt bilgisayarlı ortamda analiz edildikten sonra lekenin tedaviye sonuç verip vermeyeceği saptanıp ortalama 1 saatlik süreçte istenilen ışıltıya sahip olunur" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber