Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Temmuz 2016 - 21:38 Yorum: 0

Hamitler çöplüğünde büyük yangın

Bursa'da çöp toplama merkezinde çıkan yangına helikopterlerle ve çok sayıda itfaiye aracı ile müdahale edilmesine rağmen yangın büyüyor.

Hamitler çöplüğünde büyük yangın

Bursa'da çöp toplama merkezinde çıkan yangına helikopterlerle ve çok sayıda itfaiye aracı ile müdahale edilmesine rağmen yangın büyüyor. Yangından çıkan dumanlar ise neredeyse tüm Bursa'dan görülebilir hale geldi.

Merkez Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesinde bulunan, Hamitler çöplüğü olarak bilinen çöp toplama merkezinde akşam saat 20.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın yaklaşık 1 saattir devam ediyor. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi ve yangın söndürme helikopteri ile müdahale edilirken, rüzgarın ve yanıcı atıkların etkisiyle yangın kontrol altına alınamıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber