Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Nisan 2015 - 14:08 Yorum: 0

Hamur Belediye Başkanı Ergül:

"Hamur'da herkese objektif yaklaşmaya ve hizmet etmeye devam edeceğim"

Hamur Belediye Başkanı Ergül:

AĞRI (AA) - Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, bir yıllık hizmeti boyunca herkese eşit hizmet sunma anlayışıyla çalıştığını söyledi.

Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye başkanlığında bir yılını doldurduğunu anımsatarak görevdeki başarısına ilçede yaşayanların karar vereceğini bildirdi.

"Hamurlu kardeşlerim arasında kesinlikle bir ayırım yapmadan herkese objektif yaklaşmaya ve hizmet etmeye çalıştım" diyen Ergül, şunları kaydetti:

"Bir yıllık sürede belki somut olarak bir şeyler yapmadık ama ihtiyaç sahibi 13 kişiyi işe aldık. İlçemizde mesire alanı, düğün salonu ve üstüne pansiyon apart şeklinde sentetik futbol sahası ve kültür merkezimizle birlikte inşallah 4 projemizi gerçekleştireceğiz. Projelerin sonunda en az 30 kardeşimize de iş imkanı sağlayacağız. Üç mahallemizin alt yapı çalışmalarını yapacağız. İlçedeki yolların tamamını bitireceğiz. SODES Programıyla hazırladığımız projeyle ilçenin giriş ve çıkışlarına, yeşil alan yapacağız. Bütün yol kenarındaki evleri ve binaların dış cephelerini boyatıp görüntü kirliliğini ortadan kaldıracağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber