Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Nisan 2015 - 15:23 Yorum: 0

Hamur'da futbol turnuvası düzenlendi

AĞRI (AA) - Hamur Belediyesi tarafından "14 Nisan Hamur'un Kurtuluşu" etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14...

Hamur'da futbol turnuvası düzenlendi

AĞRI (AA) - Hamur Belediyesi tarafından "14 Nisan Hamur'un Kurtuluşu" etkinlikleri kapsamında futbol turnuvası düzenlendi.

Hamur Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 14 Nisan Hamur'un kurtuluşu nedeniyle ilçede futbol turnuvası düzenlediklerini söyledi.

Ergül, "İlçemizde dostluğu, kardeşliği ve beraberliği daha üst seviyelere getirmek için  turnuva başlattık. Turnuvamıza ilçe ve köylerimiz dahil 20 takım başvurdu. İnşallah güzel bir turnuva olacak ve amacımıza ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber