Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Hamur'da öğrenciler sağlık taramasından geçirildi

AĞRI (AA) - Hamur Başsavcı İhsan Eroğlu Kız Meslek Lisesi öğrencileri, sağlık taramasından geçti.Ağrı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan hekimler ile sağlık personeli...

Hamur'da öğrenciler sağlık taramasından geçirildi

AĞRI (AA) - Hamur Başsavcı İhsan Eroğlu Kız Meslek Lisesi öğrencileri, sağlık taramasından geçti.

Ağrı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görev yapan hekimler ile sağlık personeli tarafından gerçekleştirilen sağlık taramasına, Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Ağrı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Müdürü Cezmi Eroğul ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç eşlik etti.

Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sağlık taramasının sadece kız meslek lisesiyle sınırlı  kalmaması gerektiğini belirterek, "Diğer okullardaki öğrencilerinde sağlık taramasından geçilmesi ve konu hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi gerekir" dedi.

Eroğul ise taramanın önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirterek, tüm okulları bilgilendirip dolaşacaklarını ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber