Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 20 Ağustos 2016 - 00:28 Yorum: 0

Hamzaoğlu: “Kolay olmayacağını biliyorduk”

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Adanaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "İlk maç bizim için önemliydi. Kolay olmayacağını...

Hamzaoğlu: “Kolay olmayacağını biliyorduk”

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Adanaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "İlk maç bizim için önemliydi. Kolay olmayacağını biliyorduk. İyi bir başlangıç yaptık, inşallah devamı gelir" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 2016-2017 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Bursaspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Yeni sezon futbolun içinde olan herkese hayırlı olsun. İlk maç bizim için önemliydi. Maça iyi başladık. 15 dakika pozisyon ürettik ama 15 dakikadan sonra rakibin üstünlüğüne maruz kaldık. Adanaspor'un iyi oyuncuları var. Kontraya iyi çıkıyorlar. İkinci yarı oyunu önde kabul eden takım olmamız gerektiğini konuştuk. Yakaladığımız pozisyonlarla 2 gol bulduk. Takımımı, taraftarları tebrik ediyorum. Birlik görüntüleri vardı. İnşallah taraftarlar arasındaki diyaloglar bu şekilde devam eder. Adanaspor'u çok iyi buldum. Kolay maç yok. Bütün takımlar birbirini zorluyor. Artık oyuncular mücadele ettiği sürece rakipler kim olursa olsun zorluk yaşatabiliyorlar. Kolay olmayacağını biliyorduk. Maçın başında sabırlı olmamız gerektiğini biliyorduk. İyi bir başlangıç yaptık, inşallah devamı gelir" dedi.

Hamzaoğlu, bir soru üzerine takıma takviye yapmayı düşünmediklerini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber