Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Hani esnafının ilçeye ikinci banka talebi

Hani esnafı, tek bir banka şubesinin verdiği hizmetin yetersiz kaldığı gerekçesiyle ilçelerine ikinci bir banka şubesinin açılmasını istedi

Hani esnafının ilçeye ikinci banka talebi

DİYARBAKIR (AA) - Hani esnafı, tek bir banka şubesinin verdiği hizmetin yetersiz kaldığı gerekçesiyle ilçelerine ikinci bir banka şubesinin açılmasını istedi.

Köyleri ile birlikte 35 bin nüfusa sahip olan Hani ilçesinde bir tek bankanın hizmet vermesi ilçe halkına ve esnafa sıkıntı veriyor.

Hani esnafı, halkı bankacılık ile ilgili hizmetleri almakta güçlük yaşadığını dile getirerek, ilçeye ikinci bir bankanın gelmesi gerektiğini belirtti.

İlçe esnafından Yusuf Karakoç, "İlçemizde tek bir bankanın oluşu, özellikle esnafa önemli ölçüde sıkıntı veriyor. İlçemize ikinci bir banka gelmesi için gereken yerlere müracaat edeceğiz. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarını ve özel teşebbüsü göreve davet ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber