Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 23 Ekim 2017 - 10:18 Yorum: 0

Hani ilçesi Kayyum ile sosyal etkinliklere doydu

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanlığı'na görevlendirilen Başkan Şaban Arda Yazıcı, sosyal etkinliklere sık...

Hani ilçesi Kayyum ile sosyal etkinliklere doydu

İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkanlığı'na görevlendirilen Başkan Şaban Arda Yazıcı, sosyal etkinliklere sık sık yer verilmesi gerektiğini belirterek, "Okullarımızda okuyan ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sosyal faaliyetlerde öncülük ederek,eğitime katkı sağlıyoruz. Öğrencilerimizi sinema ve modern kütüphane ile tanıştırmaktan en az onlar kadar bende mutluyum" dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, ülkenin geleceği olan çocuk ve gençlerin en iyi şekilde yetiştirilmesi için tüm imkanlarını seferber ettiğini söyledi. Başkan Yazıcı; "Gelecek çocuklarımızındır. Geleceği emanet edeceğimiz çocuklarımızın her anlamda donanımlı yetişmesi gerekiyor. Bütün çocuklarımızın, milli ve manevi değerlerimizi fark ederek yetişmesi lazım. Öğrencilerimizin kitapları dost edinmesini, öğrencilerimizin sinema kültürünün gelişmesini istiyorum" diye konuştu.

Hani Belediyesince yakın zamanda açılışı gerçekleştirilecek olan Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Kültür ve Sanat Merkezinde bugüne kadar sinemayla hiç tanışmamış veya çok az sahne izleme şansı yakalamış öğrenciler için Hani Belediyesinin almış olduğu bir kararla ilçede sosyal faaliyetlere öncülük etme ve geliştirme adı altında devam eden sinema günleri bu hafta sonu da sürdü.

"120 öğrenci sinema ile buluştu"

Atatürk Ortaokulunda okuyan 120 öğrenci öğretmenleri eşliğinde bir araya gelip Cumhuriyet döneminin şair ve yazarlarından, Necip Fazıl Kısakürek, Ziya Gökalp'ın hayatını anlatan tanıtım filmi ile Hazreti İbrahim Halilullah (a.s) hayatını anlatan animasyon dini çizgi filmi hep birlikte izleme şansını buldu. Sinemanın büyülü atmosferiyle tanıştıktan sonra çocuklar unutulmaz bir gün yaşadı. Öğrenciler, etkinliğe destek veren Hani İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazı'ya yüzlerindeki kocaman gülümsemeyle teşekkür etti.

Göreve geldiği günden beri ilçedeki sosyal etkinlikleri arttıran Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı'nın talimatları ile yapılan hizmetler ilçe halkı tarafından büyük taktir topluyor. İlçede Kaymakam ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı ile birlikte ilklerle tanıştıklarını belirten vatandaşlar, kayyumdan sonra kendilerinin ve çocuklarının ilkleri yaşadıklarını belirterek, sosyal etkinliklere doyduklarını söyledi.

Hani ilçesi Kayyum ile sosyal etkinliklere doydu

Hani ilçesi Kayyum ile sosyal etkinliklere doydu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber