Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Eylül 2017 - 13:38 Yorum: 0

Hani’de köy grup yolları asfaltlanıyor

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde grup köy yollarının stabilize çalışmalarının ardından asfaltlanma çalışmalarına başlandı.

Hani’de köy grup yolları asfaltlanıyor

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde grup köy yollarının stabilize çalışmalarının ardından asfaltlanma çalışmalarına başlandı. Çalışmaları tamamlanan bazı yollar ulaşıma açıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Hani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, 2018'e kadar asfaltlanmamış grup köy yolunun kalmayacağını belirtti. Yazıcı, "İlçemize bağlı köy grup yollarımız hızla asfaltlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte köylerimizdeki ulaşım kalitesi de artmış olacak inşallah. Bizim öncelikli hedefimiz; Hani ilçemizde 2018'e kadar asfaltlanmamış köy grup yolunun kalmamasıdır. Şimdi bu hedeflere ulaşmak için son hızla çalışmaya devam ediyoruz. Bu yıl ve önümüzdeki yılsonuna kadar köy grup yollarının tamamını asfalt yapacağız. Bu çalışmalarımız Hani ilçemiz için bir rekor olacak" dedi.

Hani’de köy grup yolları asfaltlanıyor

Hani’de köy grup yolları asfaltlanıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber