Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Nisan 2015 - 19:23 Yorum: 0

Hani'de Kur'an-ı Kerim ve Ezan'ı güzel okuma yarışması

Hani ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, Ezan'ı güzel okuma ve 40 hadisi Arapçasıyla ezberleme yarışması düzenlendi

Hani'de Kur'an-ı Kerim ve Ezan'ı güzel okuma yarışması

DİYARBAKIR (AA) - Hani ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, Ezan'ı güzel okuma ve 40 hadisi Arapçasıyla ezberleme yarışması düzenlendi.

Hani Kaymakamlığı Kadın Destek Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya, Hani ilçe Milli Eğitim Müdürü Mahsum Burucu, Hani İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş, Borsa İstanbul İmam Hatip Lisesi Müdürü Veysel Etik, İlçe  Müftülüğünde görevli imamlar, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan yarışmada, jüri ve öğrenci tanıtımı yapıldıktan sonra 14 okuldan 70 öğrenci performanslarını sergiledi.

Ön elem yarışmasına katılan 70 öğrenciden 25'i 8 Nisan'da yapılacak final yarışmasına katılmayı hak kazandı.

Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahsum Burucu, öğrencileri ortaya koydukları performanstan dolayı kutladı.

Hani Kapalı Spor Salonunda 8 Nisanda yapılacak final yarışmasında dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Hani İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı'nın vereceği bildirildi.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber