Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 03 Eylül 2016 - 12:33 Yorum: 0

Hanımeli sokak her gün farklı renkte

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın kadınlara sözü olan Hanımeli Sokak, açıldığı günden bu yana ağırladığı değişik renklerle ilgi...

Hanımeli sokak her gün farklı renkte

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın kadınlara sözü olan Hanımeli Sokak, açıldığı günden bu yana ağırladığı değişik renklerle ilgi odağı olmayı başardı.

Kadınların el emeği ürünlerini sergileyip satabilecekleri stantlardan oluşan Hanımeli Sokak, haftanın 7 günü de açık. Tepebaşı Belediyesi'nin kadınların el emeklerini değerlendirmek üzere açtığı Hanımeli Sokak'ta, el işi ürünleri ve ekolojik gıdaları bulunuyor. Tepebaşı Belediyesi Hanımeli Sokak'ta her gün farklı bir konsept yapılıyor. Pazartesi - Bireysel (El Sanatları) Salı - Tepebaşı Belediyesi Beldeevleri, Çarşamba - Maya (El Ürünleri Sergisi), Perşembe - Esked-Der (El Ürünleri Sergisi) Cuma - Esked-Der (El Ürünleri Sergisi) ve Yerel Üretici Pazarı, Cumartesi - Üretim Bandı ve Bireyseller (Sanat Atölyeleri, Ressamlar ve Antika Ürünler), Pazar - Ekolojik Pazar olarak halka hizmet veriyor.

Eskişehir'in ilk ve tek ekolojik pazarı olarak 2010 yılında Eskişehir halkıyla tanışan Tepebaşı Belediyesi Ekolojik Pazarı, doğru beslenme, güvenli gıda üretimi ve tüketiminin adresi oluyor. Ekolojik Pazar, artık sertifikalı üreticilerin ürünlerini tüketiciyle Hanımeli Sokak'ta buluşturdu.

Hanımeli sokak her gün farklı renkte

Hanımeli sokak her gün farklı renkte

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber