Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 06 Aralık 2017 - 14:53 Yorum: 0

Hanlı Pazar Başiskele’de açıldı

KOCAELİ(İHA) – Başiskele Belediyesi tarafından inşa Yeniköy Hanlı Pazar düzenlen törenle hizmete açıldı.

Hanlı Pazar Başiskele’de açıldı

KOCAELİ(İHA) – Başiskele Belediyesi tarafından inşa Yeniköy Hanlı Pazar düzenlen törenle hizmete açıldı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın ilçeye kazandırdığı en modern ve büyük kapalı semt pazarının bir tanesinin daha resmi açılışı Yeniköy Merkez Mahallesi Kültür Sokak'ta gerçekleştirildi. 7 bin 500 metrekare alan üzerinde kurulan ve 250 araçlık otoparkı bulunan "Yeniköy Hanlı Pazar" açılış törenine katılım ise yoğun oldu. Açılışa AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus ve teşkilatı, Başiskele Müftüsü Abdulsamet Erkul, Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, Başiskele Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Altıntaş, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri ile pazarcı esnafı, komşular tam katıldı.

Açılış programında mahalle halkı adına Kocaeli'ye örnek kapalı pazar yerlerini Başiskele'ye kazandıran Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a Yeniköy Merkez Mahalle Muhtarı Mümin Cengiz teşekkür ederken Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim de pazarda tezgah açan esnafı adına Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a teşekkür etti.

Resmi açılışta yaptığı konuşmasında 2018 yılında da kapalı Pazar yeri yapımlarının devam edeceği müjdesini vererek, 2 adet kapalı semt pazarının yapımının Barbaros Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi'nde başlayacağını söyleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçedeki nüfus artışını da göz önünde bulundurarak bu pazarların büyük ve çağın gereksinimlerine uygun, en modern şekilde yapılacağını söyledi. Başkan Ayaz ayrıca bu Pazar yerlerinin sadece bir gün değil, farklı günlerde de faaliyette olması için pazarcılar odası ile planlamaların yapıldığını belirtti.

Hanlı Pazar Başiskele’de açıldı

Hanlı Pazar Başiskele’de açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber