Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 10:48 Yorum: 0

Hanönü Belediye Spor Kulübü'ne destek

KASTAMONU (AA) - Hanönü Belediye Spor Kulübü'ne spor malzemesi yardımında bulunuldu.Belediye Başkanı Serkan Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin tek futbol takımı olan Hanönü...

Hanönü Belediye Spor Kulübü'ne destek

KASTAMONU (AA) - Hanönü Belediye Spor Kulübü'ne spor malzemesi yardımında bulunuldu.

Belediye Başkanı Serkan Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin tek futbol takımı olan Hanönü Belediye Spor Kulübü'ne desteklerinin devam edeceğini belirterek, 2. Amatör Küme'de mücadele eden futbol takımına, 5 bin lira nakit ve bir iş adamından temin edilen 18 takım krampon ve tozluğun teslim edildiğini söyledi.

Uçar, ilçeyi temsil eden futbol takımının her zaman desteğe ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, iş adamlarının bu desteği hiç bir zaman esirgemeyeceğini kaydetti.

Antrenör Mehmet Arslan ise Kastamonu 2. Amatör Küme futbol müsabakaları hazırlıklarını tamamladıklarını dile getirerek, ilk maçlarının Cide deplasmanı olduğunu sözlerine ekledi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber