Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Magazin 05 Eylül 2022 - 16:03 Yorum: 0

Harbiye’de Berkay’dan muhteşem performans

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Atlantis Yapım'ın organize ettiği "Atlantis Yapım Harbiye Açıkhava Konserleri" üçüncü gecesinde Türk pop...

Harbiye’de Berkay’dan muhteşem performans

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Atlantis Yapım'ın organize ettiği "Atlantis Yapım Harbiye Açıkhava Konserleri" üçüncü gecesinde Türk pop müziğinin sevilen sesi Berkay, sergilediği performans ile hayranlarından tam not aldı.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda efsane konserlerin ev sahibi Atlantis Yapım'ın organize ettiği "Atlantis Yapım Harbiye Açıkhava Konserleri" üçüncü gecesinde Türk Pop Müziğinin sevilen sesi Berkay, performansıyla unutulmaz bir geceye imza attı. Hayranlarına, dillere destan sahnesiyle harika bir müzik ziyafeti sunan Berkay, gecenin başından sonuna kadar kendisine eşlik eden dev koro ile birlikte şarkılarını söyledi. Dinleyicileri ile kurduğu iletişim ile herkesi kendine hayran bırakan Berkay "Bu gece eğlenmeye geldik. Bu gece eğlence garanti. Yağmur yağacak mı diye merak edenler; 23.40'ta yağacak" dedi. Bu sözler üzerine bol kahkaha ve alkış sesleri duyulurken Berkay "Çok güzelsiniz" dedi. Berkay'ın bir ara kızı Arya'yı da kucağına alması izleyici tarafından alkışlandı.

Mustafa Sandal ve Ersay Üner sürprizi

Konserinin ikinci yarısını sevilen hit parçası "İzmirli" ile açan Berkay daha sonra "Gidenlerden" şarkısına girdi. Birden bire şarkının sahibi ve Türk pop müziğinin ünlü ismi Mustafa Sandal'ın şarkıya eşlik ederek sahneye gelmesi seyircilerden büyük alkış aldı.

Birlikte şarkıyı tamamladıktan sonra Berkay "Tek şarkı için konuşmuştuk ama bırakmıyorum. Mustafa çok önemli "Best Of" albümünü tamamlamak üzere, benden söylemesi" dedi. "Onun Arabası Var" ve "Sorma" şarkılarını da Berkay ile birlikte okuduktan sonra Mustafa Sandal "Berkay abim benim Harbiye sahne hayalimi gerçekleştirdi. Ortada çok şarkı gibi, müzisyen gibi isimler var. Şu anda yanımda gerçekten müzik aşkıyla dolu, müziğe gönül vermiş harika bir yorumcu olan Berkay var. Zaten siz onu bu yüzden çok seviyorsunuz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber