Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 18 Ekim 2016 - 12:23 Yorum: 0

Harçlığını kitaba yatırdı

Edirne Belediye Başkanlığı'nın 07-16 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlediği Edirne 4. Kitap Fuarı'nın en müdavim isimi Edirne Lisesi 12. sınıf öğrencisi...

Harçlığını kitaba yatırdı

Edirne Belediye Başkanlığı'nın 07-16 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlediği Edirne 4. Kitap Fuarı'nın en müdavim isimi Edirne Lisesi 12. sınıf öğrencisi Cevat Mert Çetin oldu. 10 gün boyunca fuara gelen Çetin, okul harçlığını kitaplara yatırdı. Hediye kitap karşılığında bir yayınevinde gönüllü olarak çalıştı.

Edirne Belediye Başkanlığı'nca, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için düzenlenen Edirne 4 Kitap Fuarı'na Edirne Halkı büyük ilgi gösterdi. Tarihi ve mistik bir ortamda, Ekmeçizade Ahmet Paşa Kervansarayı'nda gerçekleştirilen kitap fuarı, kitapseverleri kitaplar ve yazarlarla buluşturdu. Birbirinden ünlü yazarların ağırlandığı kitap fuarında kitaplarını imzalatmak isteyen okurlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Kitap Fuarı'nın en müdavim ismi ise, lise son sınıf öğrencisi Cevat Mert Çetin oldu. Kitap okumayı çok seven ve kendine kitaplardan oluşan bir dünya kuran Çetin, okul saatleri dışında kalan vaktinin neredeyse tümünü kitap fuarında geçirdi. Okul harçlığını kitaplara yatıran Çetin, öğle yemeği için ayırdığı parayla bile kitap aldığını söyledi.

Edirne Kitap Fuarı'nda stant açan bir yayınevinde hediye kitap karşılığında çalıştığını anlatan Çetin, "10 gün boyunca kitap fuarına geldim. Farklı yazarlarla tanıştım, kitapseverlerle bir araya geldim. Bu fuarın açılmasında başta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu fuara en çok gelen benim. Yalnız, yılda bir kez düzenleniyor. Yılda iki kez ya da daha fazla düzenlenmesini isterim. Fuarda hediye kitap karşılığında çalışıyorum. Burada olmaktan çok mutluyum" dedi.

Harçlığını kitaba yatırdı

Harçlığını kitaba yatırdı

Harçlığını kitaba yatırdı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber