Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 24 Mayıs 2019 - 15:13 Yorum: 0

Harçlıklarının biriktirip Kızılay’a bağışladılar

Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki Mimar Sinan İlkokulunun 29 öğrenciden oluşan 3-C Sınıfı öğrencileri harçlıklarından topladıkları 160 TL'yi Sarıgöl...

Harçlıklarının biriktirip Kızılay’a bağışladılar

Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki Mimar Sinan İlkokulunun 29 öğrenciden oluşan 3-C Sınıfı öğrencileri harçlıklarından topladıkları 160 TL'yi Sarıgöl Kızılay İlçe Koordinatörlüğüne bağışladı.

Öğrenci temsilcileri ve sınıf öğretmenleri Yusuf Özcan ile birlikte Sarıgöl Kızılay İlçe Koordinatörü Yusuf Tüfekçi'ye giderek bağış yapacaklarını belirten öğrencilerin anlamlı yardımı büyük takdir topladı. Miniklerin anlamlı bağışını teslim alan Yusuf Tüfekçi, Kızılay'ın banka hesabına yatırıp bağış dekontunu öğrencilere teslim etti.

"Miktar değil, davranış çok önemli"

Sarıgöl Kızılay İlçe Koordinatörü Yusuf Tüfekçi, minik öğrencilerin anlamlı davranışlarını kutladığını ifade ederek, "Önemli olan yardımlaşma ve dayanışmasının gelişmesidir. Yapılan yardımın miktarı değil, öğrencilerin davranışları çok önemli. Öğretmenlerine ve minik öğrencilerimizi kutlarım. Hepsiyle gurur duydum." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber