Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Aralık 2017 - 15:48 Yorum: 0

Hareket güçlüğü çeken kadına evde bakım desteği

Geçirdiği kaza sonrasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hareket güçlüğü çeken Nurdan Gümüşbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri...

Hareket güçlüğü çeken kadına evde bakım desteği

Geçirdiği kaza sonrasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hareket güçlüğü çeken Nurdan Gümüşbaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından sunulan "Evde Bakım Hizmetleri'nden faydalanmaya başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmete soktuğu ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'nca başarılı bir şekilde uygulanan "Evde Bakım Hizmetleri" ailesi her geçen gün katlanarak büyüyor. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı "Evde Bakım Hizmetleri'nden Nurdan Gümüşbaş da yararlanmaya başladı. Geçtiğimiz eylül ayında geçirdiği kaza sonrasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hareket güçlüğü çeken Gümüşbaş'a MHP İl Başkanı Erkan Öztürk ve Kadın Kolları Başkanı Hediye Özsoy ile birlikte ziyaret eden Daire Başkanı Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Başkan Ergün'ün selamları ve geçmiş olsun dileklerini iletti. 2016 yılında başlatılan "Evde Bakım Hizmetleri'nde bugün 500'lü sayılara ulaşıldığını belirten Daire Başkanı Akbaş, "Bunlardan bir tanesi de Nurdan hanım olacak. Eylül ayında maalesef düşerek talihsiz bir kaza geçirmiş. Bel bölgesinde yaralanmayla bir hastaneye müracaat etmiş ve ameliyatı yapılmış. Kendisine ulaşmamızda Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanımız Hediye Hanım yardımcı oldu. daha sonra değerlendirme ekibimiz gelerek yerinde gözlemledi. Kendisine fizyoterapist, evde bakım hizmetleri, temizlik ve kişisel bakım konusunda yardımcı olacağız. Bu büyük ailenin artık o da bir parçası. Sayın başkanımızın talimatı doğrultusunda bu sayıyı daha da arttıracağız. Nurdan Hanım'a da çok geçmiş olsun diyoruz" dedi.

Nurdan Gümüşbaş'ı daha önce de sık sık ziyaret ettiklerini dile getiren MHP Kadın Kolları Başkanı Hediye Özsoy, "Elimizden geldiğince biz de yardımcı olmaya çalışıyoruz ama her konuda istediğimiz kadar yardımcı olamıyorduk. Büyükşehir Belediyemizin bu hizmetinden bilgimiz olduğu için Talip Başkanımızla görüştük. Onlar da kendi ekiplerini yolladılar. Hizmetler başladı. Allah hepsinden razı olsun. Parti gözetmeksizin, siyaset yapmadan mümkün mertebe elimizi değirmeye çalışıyoruz" dedi.

Evde Bakım hizmetini ilk kez duyduğu dile getiren Nurdan Gümüşbaş, "Çok güzel bir hizmetmiş. Allah razı olsun hepinizden. Bugün geldiniz çok memnunum. Kimse insana yardımcı olmayınca böyle bir hizmet insanın hoşuna gidiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber