Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 05 Eylül 2018 - 15:18 Yorum: 0

Hareketini doğadan alan servo sürücü sistemi tanıtıldı

Siemens'in yeni servo sürücü ailesi, özelliklerini doğadaki en yüksek manevra kabiliyeti, denge ve konum hassasiyetine sahip arı kuşlarının dinamikliğinden...

Hareketini doğadan alan servo sürücü sistemi tanıtıldı

Siemens'in yeni servo sürücü ailesi, özelliklerini doğadaki en yüksek manevra kabiliyeti, denge ve konum hassasiyetine sahip arı kuşlarının dinamikliğinden alan yeni modelini tanıttı.

Siemens'in yeni servo sürücü ailesi, özelliklerini doğadaki en yüksek manevra kabiliyetine, denge ve konum hassasiyetine sahip arı kuşlarının dinamikliğinden alan yeni modelinin tanıtımını yaptı. Yapılan açıklamada; endüstri sektöründe paketleme, pres besleme, paletleme ve sarıcı/çözücü gibi yüksek performans gerektiren makinalar için özel olarak tasarlanan Sinamics S210; kullanıcı dostu programlama ara yüzü Webserver ile devreye alınma aşamasını kolaylaştırıyor. Profinet haberleşmesi ile hızlı ve güvenli bir veri alışverişine imkân sunan ürün; 1 faz 220V, 3 faz 220V ve 400V besleme seçeneklerine sahip ve 7kW'a kadar geniş güç aralığıyla bir çok servo uygulamasında ihtiyacı karşılıyor.

Dinamik yapısı dikkat çekiyor

Ayrıca ürün hakkında yapılan bilgilendirmede Sinamics S210; arı kuşları ile özdeşleştirilmesinin arkasında yüksek hız ve mükemmel bir denge kabiliyetine sahip olması yatarken, servo sistemlerin hız performansı saniyede ortalama 60 ila 80 kez kanat çırpabilen arı kuşlarıyla benzerlik taşıdığı belirtildi.

Ürün, sürücü motor arasında frenleme kablosu, güç kablosu ve sinyal kabloları için ayrı ayrı kabloların kullanılmasına gerek olmaksızın tek kablo ile bağlantı avantajı sağladığı da bildirildi.

Hareketini doğadan alan servo sürücü sistemi tanıtıldı

Hareketini doğadan alan servo sürücü sistemi tanıtıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber