Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 11 Mayıs 2019 - 09:23 Yorum: 0

Harman Deresi Şelalesi keşfedilmeyi bekliyor

Trabzon il merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Özbirlik mahallesine yaklaşık 2 kilometre mesafede ormanlık alan içindeki Harman Deresi Şelalesi keşfedilmeyi...

Harman Deresi Şelalesi keşfedilmeyi bekliyor

Trabzon il merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Özbirlik mahallesine yaklaşık 2 kilometre mesafede ormanlık alan içindeki Harman Deresi Şelalesi keşfedilmeyi bekliyor.

Yaklaşık 120 metre yükseklikten 2 basamaklı olarak akan şelale seyre doyumsuz bir manzara sunuyor.

Özbirlik Mahallesi Muhtarı İsmet Yaşar Düğdü, yüzlerce yıldır aynı güzellikte akan ve hiç gündeme gelmeyen bu şelalenin turizme kazandırılmasını arzu ettiklerini söyledi. Çok ufak dokunuşlarla yapılacak 50 metrelik bir yürüyüş yolu ile Harman Deresi Şelalesi'ne ulaşılabileceğini belirten Düğdü "Buradan Trabzon Valisine, Büyükşehir ve Ortahisar Belediye Başkanlarıyla, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne çağrıda bulunuyorum. Son yıllarda bölgemizde gelişen turizm için şelalemiz keşfedilmeyi bekliyor. Yaklaşık 120 metre yükseklikten dökülen Türkiye'deki birkaç şelale arasında yer alıyor. Değerlendirildiği takdirde ilimiz yeni bir turizm destinasyonu kazanacaktır" dedi.

Harman Deresi Şelalesi keşfedilmeyi bekliyor

Harman Deresi Şelalesi keşfedilmeyi bekliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber