Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Temmuz 2018 - 09:08 Yorum: 0

Harmancık’a yılın kalkınma projesi ödülü

Bursa Harmancık Belediyesi Eko Turizm Tesisleri, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Yaşayan Şehirler platformunun "Şehir Ödülleri Türkiye 2018" proje yarışmasında,...

Harmancık’a yılın kalkınma projesi ödülü

Bursa Harmancık Belediyesi Eko Turizm Tesisleri, Dokuz Eylül Üniversitesi ve Yaşayan Şehirler platformunun "Şehir Ödülleri Türkiye 2018" proje yarışmasında, "Yılın Katma Değer Katan Kalkınma Projesi" kategorisinde 300 proje başvurusu arasından ödül almaya hak kazandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreninde Harmancık İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ödülü, Platform Başkanı Alper Akın'dan aldı.

Bu onur hepimizin diyen Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya," Bu anlamlı ödülümüz Bursamıza ve Harmancık ilçemize hayırlı olsun. Başta eko turizm çalışma arkadaşlarımız olmak üzere katkı ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu onur ve gurur hepimizin" dedi.

Harmancık’a yılın kalkınma projesi ödülü

Harmancık’a yılın kalkınma projesi ödülü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber