Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 21 Eylül 2017 - 13:43 Yorum: 0

Harran’da Zübeyde Hanım Anaokulu baştan donatıldı

Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Zübeyde Hanım Anaokulu, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM)-UN Migration Agency tarafından yürütülen...

Harran’da Zübeyde Hanım Anaokulu baştan donatıldı

Şanlıurfa'nın Harran ilçesindeki Zübeyde Hanım Anaokulu, Birleşmiş Milletler Uluslararası Göç Örgütü (IOM)-UN Migration Agency tarafından yürütülen hizmetler kapsamında baştan donatıldı.

Harran Belediyesinin koordinasyonuyla tespit edilen anaokulunda gerekli çalışmalar yapılarak, ihtiyaçları karşılandı. Bu kapsamda Zübeyde Hanım Anaokulunda oyun parkı, kum havuzu, mat zemin kaplama, elma ayna, yılan minder, eğitici halı, top havuzu, tırtıl, çocuk ve yetişkin bankları, galoşluk, figürlü çit ve benzeri işlemler ile araç ve gereçlerin montajı gerçekleştirildi.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Uluslararası Göç Örgütünün CS & SSUs birimi yetkilileri ile birlikte okulu gezerek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Özyavuz, geleceğin teminatı çocukların eğitimine yönelik her türlü projenin içerisinde yer almaya özen gösterdiklerinin altını çizerek, "Eğitim, bizim için her zaman en öncelikli konular arasında yer almıştır, bundan sonra da öyle olacaktır" dedi.

Okul müdürü, öğretmenler ve veliler, okula katkılarından dolayı Başkan Özyavuz ve Uluslararası Göç Örgütü yetkililerine teşekkür etti.

Uluslararası Göç Örgütü - UN Migration Agency CS & SSUs biriminin Harran'daki çalışmalarının eğitim dışında farklı alanlarda da devam edeceği belirtildi.

Harran’da Zübeyde Hanım Anaokulu baştan donatıldı

Harran’da Zübeyde Hanım Anaokulu baştan donatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber