Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
15:10 Yalova’da su sporları sezonu açıldı15:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Tüm dünya gibi bizim de sorunumuz olan enflasyonun...15:09 Bu proje ile Akyazı’nın trafik meselesi giderilecek15:08 CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen ’para sayma’ görüntüle...15:08 Beşiktaş’ta transfer komitesi kuruldu15:08 Camide ’siber dolandırıcılık’ uyarısı15:07 Tavlaşoğlu; Pulur Çayı dinlenme alanı olacak15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’un bir buçuk sene daha kaybetme tahammülün...15:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki 5 yılda, İstanbul’daki depreme dayanıksı...15:04 Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu15:04 Komşunun köpeğini tüfekle öldürme iddiasına gözaltı15:04 Bir babanın çocuğuna yaptığı akıl almaz görüntüler15:03 Polisliği bırakıp dünya turuna çıktı, Malezya’da kaçırıldı 13 saat dehşeti...15:00 Gazete Talas yine dopdolu14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İstanbul’da 30 yıl önce başlattığımız yerel yönetim...14:55 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depreme hazırlık için kullanılması gereken kaynakla...14:52 Tamer Karadağlı, Antalya’daki kültür merkezinin bakımsızlığından şikayet et...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul’u yöneten Büyükşehir Belediye Başkanı acab...14:52 Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi’ndeki tekstil fabrikasında yangın...14:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, ’Tam ileri’ diyor, sen...
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2021 - 12:48 Yorum: 0

Hasan Aytekin Camii ibadete açıldı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde hayırsever Hasan Aytekin'in destekleriyle yaptırılan caminin açılışı yapıldı.

Hasan Aytekin Camii ibadete açıldı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde hayırsever Hasan Aytekin'in destekleriyle yaptırılan caminin açılışı yapıldı.

Adana Valisi Süleyman Elban, açılışta yaptığı konuşmada, camilerin medeniyetimizde hep odak noktası olduğunu söyledi.

İbadethane olmalarının yanı sıra buluşmalarda, nikahlarda, taziyelerde camilerin adeta milletin bir buluşma merkezi olduğunu dile getiren Vali Elban, "Öldükten sonra insanların amel defterini kapatmayan hususlardan biri sadaka-i cariyelerdir. Bu sadaka-i cariyeler içerisinde de Kabe'lerin şubesi olan camilerimiz en önde gelir. Dolayısıyla Hayırseverimiz Hasan Aytekin'e ve ailesine ne mutlu ki Yüreğir ilçemize Kabe'nin çok kıymetli bir şubesini kazandırdılar. Kendilerinden Allah razı olsun" dedi.

Kentte, gerek cami gerek sağlık tesisleri gerek okul açısından gönlü zengin Adanalıların yaptırdığı birçok tesis olduğunu söyleyen Vali Elban, "Bu güzel camimiz de onlara ilave olan bir tesistir. Dolayısıyla bu hayratın bundan sonra da yapılacaklara örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. Camimiz; sadece beş vakit namazın kılındığı bir ibadethane değil, inşallah medeniyetimizdeki gibi birçok hizmetin birlikte verildiği bir cami olarak Yüreğir'imize güzel hizmetlerde bulunur" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Hasan Aytekin Cami dualarla ibadete açıldı.

Hasan Aytekin Camii ibadete açıldı

Hasan Aytekin Camii ibadete açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber