Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ekim 2017 - 14:44 Yorum: 0

Haseki Hastanesinde yangın paniği

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morgunun yakınındaki tıbbi atıkların toplandığı alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Haseki Hastanesinde yangın paniği

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morgunun yakınındaki tıbbi atıkların toplandığı alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangının hastaneye sıçrama olasılığına karşı çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morgunun yakınındaki tıbbi atıkların toplandığı alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, öğlen saat 13.45 sıralarında tıbbi atıkların bulunduğu alandan dumanlar yükselmeye başladı. Bunun üzerine durum hemen itfaiye ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

Yangının hastaneye sıçrama olasılığı paniğe neden oldu. Dumanı gören hastaların da büyük panik yaşadığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak büyümesini önledi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber