Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

HASEV’den AK Parti’ye ziyaret

Hazreti Süleyman Eğitim Vakfı (HASEV) Başkanı Ömer Yıldızhan ve Yönetim Kurulu üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı...

HASEV’den AK Parti’ye ziyaret

Hazreti Süleyman Eğitim Vakfı (HASEV) Başkanı Ömer Yıldızhan ve Yönetim Kurulu üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar'ı ziyaret etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Akar, terör olaylarından dolayı Hz. Süleyman Camisi'nin kapalı kalmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi. Diyarbakır'ın terörle anılmasının kendilerini çok üzdüğünü belirten Akar, "Zor günlerden geçiyoruz. Milletimiz ile el ele verip bu zor günleri en kısa sürede atlatacağız. Mekke ve Medine'den sonra en çok sahabenin medfun olduğu şehir Diyarbakır'dır. Biz bununla iftihar ediyoruz. Kadim şehrimiz Diyarbakır nebiler, sahabeler ve maneviyatı yüksek kadim bir şehirdir. 27 şehit sahabelerimiz burada medfundur. Geçmişte ve günümüzde halkımızın Hz. Süleyman Camisi'ne gelerek, dua etmesi bir gelenek haline gelmiştir. İnsan nasıl evladını seviyorsa, bizim için de Sur ve Hz. Süleyman Camisi'de aynı öyle. Hz. Süleyman Camisi'nin tekrar açılması bizler için çok iyi oldu. Kadınlar olsun, çoluk çocuk olsun herkes buraya gelip dua ediyor" dedi.

Kendilerini kabul eden Akar'a teşekkür eden HASEV Başkanı Ömer Yıldızhan, Diyarbakır'ın maneviyatının önemini tanıtmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını belirterek, Diyarbakır'ın her şeye layık ve dünyada ender şehirlerden bir şehir olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber