Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 10:38 Yorum: 0

Hasköy’de 90 öğrenci giydirildi

Muş'un Hasköy Kızılay Şube Başkanlığı tarafından anaokuluna giden 90 öğrenciye kıyafet ve oyuncak dağıtımı yapıldı.

Hasköy’de 90 öğrenci giydirildi

Muş'un Hasköy Kızılay Şube Başkanlığı tarafından anaokuluna giden 90 öğrenciye kıyafet ve oyuncak dağıtımı yapıldı.

Kızılay Hasköy Şube Başkanı Ersin Matpan'ın girişimleriyle başlatılan kampanyayla toplanan kıyafet ve oyuncaklar, Hasköy Menekşe Anaokulunda eğitim gören 90 öğrenciye dağıtıldı. Düzenlenen programa Hasköy İlçe Amiri Uğur Çalık, AK Parti İlçe Başkanı Fırat Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, Milli Eğitim Şube Müdürü Gökan Bilgin, Malmüdürü İsmail Ayçiçek ve okul müdiresi Esma Dal katıldı. Öğrenciler, dağıtılan kıyafet ve oyuncakların ardından misafirlere küçük bir gösteri yaptı.

Daha sonra açıklama yapan Kızılay Hasköy Şube Başkanı Ersin Matpan, Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idaresiyle yapılan istişare sonucunda hediye dağıtımı kararı aldıklarını söyledi. 2016-2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrencilere hediye dağıtımı yaptıklarını belirten Ersin Matpan, "Bugün burada 90 öğrencimize kıyafet ve oyuncak dağıtımı yaptık. Tabi bu hediyeleri dağıtmadan önce Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul idaresiyle daha önceden bir istişare yaptık. Bununla birlikte kaymakamlığımız ve diğer kurumlarımızla yaptığımız görüşmelerle ilçemizde birlik beraberliğimizi pekiştirecek yardımlarımızı projelendirdik. Biz burada çocuklarımızın mutlu olmasını, eğitimde daha üst düzeyde olmasını isteyenlerdeniz. Biz bunları yaparken çocukların maddi durumlarını gözetmeksizin tümüne hediyelerimizi dağıttık. Bu hediyeleri asıl dağıtım amacımız sadece gönül almaktır. Çocuklarımıza pantolon, tişört, oyuncak, şapka ve ufak tefek hediyelerimizi teslim ettik. Biz bu hediyeleri Kızılay adına teslim ederken, Türk Kızılayına bağışta bulunanlara da buradan teşekkür ediyorum. Şimdiden bizim geleceğimiz olan çocuklarımıza başarılar diliyorum. Ayrıca okullarımıza bu tür ziyaretler gerçekleştirdiğimiz zaman öğrencilerimize Kızılayı da anlatıp bilgi veriyoruz" şeklinde konuştu.

Hasköy’de 90 öğrenci giydirildi

Hasköy’de 90 öğrenci giydirildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber