Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ekim 2014 - 10:38 Yorum: 0

Hasta yakınlarınca tehdit edilen doktorlar iş bıraktı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde hasta yakınlarınca tehdit edildiklerini öne süren acil serviste görevli doktorlar bir süre iş bıraktı

Hasta yakınlarınca tehdit edilen doktorlar iş bıraktı

HATAY (AA) - İskenderun ilçesinde hasta yakınlarınca tehdit edildiklerini ve hakarete maruz kaldıklarını öne süren doktorlar bir süre iş bıraktı. 

Edinilen bilgiye göre, İskenderun Devlet Hastanesi Kıymet Yazıcı Acil Servisi'nde gece nöbetindeki acil uzmanı E. Ö. ile pratisyen hekimler B. Ş, M. T. ve Y.Ö'nün hastalarla yavaş ilgilendikleri gerekçesiyle hasta yakını M. E. ve B. E. tarafından tehdit edildiği ve hakarete uğradığı öne sürüldü.

Hasta yakınlarının tehdit ve hakareti üzerine duruma tepki gösteren doktorlar bir süre iş bıraktı. Hastane polisince gözaltına alınan M. E. ve B. E. ise doktorların şikayeti üzerine ifadelerine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Doktorların iş bıraktığı sürede sadece çok acil durumdaki hastalara müdahalede bulunulduğu, daha sonra serviste hasta kabulüne başlandığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber