Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Temmuz 2016 - 18:43 Yorum: 0

Hastalanan binbaşı için acı biber çalmışlar

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenleyen 7 darbeci askerin yakalanmasından sonra bazı ayrıntılar da ortaya...

Hastalanan binbaşı için acı biber çalmışlar

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenleyen 7 darbeci askerin yakalanmasından sonra bazı ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Aralarında Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığı'nın imamı "Paşa" lakaplı Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu'nun da bulunduğu 7 askerin, hormon tedavisi gören Binbaşı Taner Berber'in rahatsızlığı sebebiyle dağlık alandan yerleşim merkezi yakınlarına indikleri öğrenildi. Darbecilerin, günlerdir tedavi görmemesi üzerine kanındaki pıhtılaşması artan Taner Berber'in vücut direnci tükenme noktasına gelince, grup Çetibeli Mahallesi'nde Marmaris-Muğla Karayolu'nun kenarında bir menfeze saklandıklarını söyledikleri kaydedildi. Askerlerin, Binbaşı Berber'in sağlık durumunu düzeltebilmek için, köylülerin tarlasına girerek vücut direncini yükselttiği ve kan pıhtılılaşmasında etkili olduğu bilinen acı biber çaldıklarını ifade ettikleri öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber