Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 10 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Hastalara, ücretsiz taksi hizmeti

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu olan ve aracı olmayan hastaları, tahsis edilen taksilerle ücretsiz olarak...

Hastalara, ücretsiz taksi hizmeti

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu olan ve aracı olmayan hastaları, tahsis edilen taksilerle ücretsiz olarak evine kadar götürüyor.

Adıyaman Belediyesi tarafından uygulamaya konulan "Alo Taksi" projesi kapsamında, 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatalı olarak kalan ve tedavi sonunda taburcu olan hastalar için taksi ücretsiz taksi tahsis etti. Adıyaman Belediyesi projeyi kendisine ait personel ve araçlarla gerçekleştiriyor. Konu ile ilgili bilgi veren Adıyaman Belediyesi yetkilileri, "Taburcu olan hastalar, konu ile ilgili bir sorumlu tarafından bilgilendirildikten sonra talep etmeleri halinde bir form doldurarak bu hizmetten yararlanabilecekler. Şu an hizmetimiz yeni olduğu için günde 3 ve ya 5 arasında hastaya bu hizmeti veriyoruz ancak ilerleyen süreçte günde 20 ve ya 30 arasında hastaya hizmet vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları ise Adıyaman Belediyesine teşekkür etti.

Hastalara, ücretsiz taksi hizmeti

Hastalara, ücretsiz taksi hizmeti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber