Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Ekim 2020 - 12:38 Yorum: 0

"Hastamızdan Haber Var" projesi Erzincan’ın içerisinde yer aldığı 5 pilot ilde uygulanacak

Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edilen "Hastamızdan Haber Var" projesi Erzincan'ın içerisinde yer aldığı 5 pilot ilde uygulanacak.

'Hastamızdan Haber Var' projesi Erzincan’ın içerisinde yer aldığı 5 pilot ilde uygulanacak

Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edilen "Hastamızdan Haber Var" projesi Erzincan'ın içerisinde yer aldığı 5 pilot ilde uygulanacak.

İlk olarak Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından başlatılan proje Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edildi. Türkiye genelinde uygulamaya konulan proje kapsamında pilot 5 hastane belirlendi. Proje kapsamında hastanede yatan hastaların klinik durumları hakkında derlenen bilgiler, günlük olarak hasta yakınlarınca bırakılan irtibat numaraları aramak suretiyle bilgilendirme yapılıyor. Proje çerçevesinde oluşturulan birimde 10 sağlık personeli ekip doktoru başkanlığında görev alıyor. Böylece hasta ve yakınlarının herhangi bir girişim veya çabasına gerek kalmadan hastaneye bırakılan irtibat numaralarına düzenli olarak bilgi aktarılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber