Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Mart 2018 - 12:08 Yorum: 0

Hastane çalışanları yaşlıları unutmadı

Medline Adana Hastanesi çalışanları Yaşlılar Haftası'nda Şehit Kr. Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni...

Hastane çalışanları yaşlıları unutmadı

Medline Adana Hastanesi çalışanları Yaşlılar Haftası'nda Şehit Kr. Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

18-24 Mart tarihlerinin "Yaşlılar Haftası" olması sebebiyle Şehit Kr. Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret eden Medline Adana Hastanesi çalışanları, bahçede düzenledikleri ocakbaşı etkinliği ile hem huzurevi sakinlerinin gönüllerini aldılar hem de onlara ne kadar değerli olduklarını bir kere daha hissettirdiler.

Etkinlik sırasında belediye bandosunun çaldığı müzikler eşliğinde yaşlılarla birlikte dans eden hastane çalışanları, daha sonra yanlarında getirdikleri hediyeleri huzurevi sakinlerine takdim ettiler ve topluca hatıra fotoğrafları çektirerek bu anları ölümsüzleştirdiler.

Hastane çalışanları yaşlıları unutmadı

Hastane çalışanları yaşlıları unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber