Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 06 Mart 2015 - 14:53 Yorum: 0

Hastanede kuaförlük hizmeti

Diyarbakır'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 70 kişiden oluşan ekip, Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde kadınlara kuaförlük hizmeti verdi

Hastanede kuaförlük hizmeti

DİYARBAKIR (AA) - 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi'nde, kadınlara kuaförlük hizmeti verildi.

Hastanenin Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Murat Acar, AA muhabirine, Yenişehir Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile hastanedeki kadın hasta, refakatçi ve çalışanlara yönelik bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Kadınlara, kendilerinin değerli oldukları hissini vermek istediklerini kaydeden Acar, hastanenin 5 bölümünde 500 kadına kuaförlük hizmeti vermek için 70 kişilik ekiple çalıştıklarını ifade etti.

Uygulamaya kadınların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Acar, "Psikiyatri servisinde yatan hastalarımızın ilgi gösterdiklerini gördük. Çünkü onların motivasyon ve desteğe çok ihtiyaçları var" dedi.

Yenişehir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nurullah Öncü ise merkezlerinde kuaförlük eğitimi alan 70 kursiyerin hizmet verdiğini anlattı.

Kursiyer ve eğitmenlerinin gönüllü olarak bu etkinliğe katıldıklarına işaret eden Öncü, projeyle kursiyerlerin de sosyal aktiviteye katılımlarını sağladıklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber